tirsdag 25. oktober 2016

Utslett allergisk reaksjon

Hudutslett kan komme i forbindelse med infeksjoner, hudirritasjon eller allergi. Elveblest er en akutt hudreaksjon som ligner den . Utslett skyldes at huden reagerer på en påvirkning, enten det skyldes en infeksjon, en sykdom, allergisk reaksjon eller noe annet.

Informasjon om allergiske utslett og reaksjoner i huden. ALLERGI: Vanligvis skyldes utslett at en har vært utsatt for et stoff en er. Elveblest: Røde, kløende vabler som skyldes en allergisk reaksjon.


De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant annet fordi en rød.

Mest sannsynlig er det en reaksjon på høye nivåer av østrogen. Medikamentelle utslett er bivirkninger ved medikamentell behandling som fører til. Allergiske medikamentreaksjoner er nesten alltid symmetriske. Penicillin er den mest vanlige årsaken til reaksjon på medikamentbruk i form av utslett. Utslett på barnekroppen kan være vanskelig å tolke.


HUDPROBLEMER: Utslettet på ryggen til denne jenta er en allergisk reaksjon på . Tidligere trodde man at utslettet kom fordi man var pustet på av alvene. Lider du av den ikke-allergiske elveblesten, kan du få reaksjoner når du inntar . Allergiske reaksjoner, blant annet mot legemidler, kan føre til utslett.

Det kan også sollys, alene eller i kombinasjon med at man tar medisiner. Legemiddelutslett, uønskede reaksjoner i huden fremkalt av legemidler. De allergiske reaksjonene kan være av forskjellige typer (se allergi).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg