onsdag 26. oktober 2016

Klamydiatest

Få raskt, sikkert og diskret svar fra vår lab. Har DU hatt samleie med en som har Klamydia? Klamydiatest – diskret bestilling på nett.

Ved smitte er E-resept og oppfølging fra helsepersonell inkludert, uten ekstra kostnad. Du kan bestille klamydiatest på Internett eller ta en tur innom helsestasjon eller fastlege. Vi har også enkelte tilbud som inkluderer gratis testing for personer over år. Dette gjelder personer som kjøper sex og deres partnere, samt smittekontakter .

Det er også mulig å kjøpe klamydiatester på internett. Både apotek og andre nettsteder tilbyr hjemmetester. Ja, apotekene selger en form for hurtigtester. I løpet av det siste året har noen apotek klamydiatester i salg, de går også på urin.


Den jeg har sett har et indikatorsystem med fargeforandring . Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon (SOI: kjønnssykdom) forårsaket av bakterien chlamydia trachomatis. Klamydiatest via nätet för dig som bor i Skåne, Blekinge, Gotlan Kalmar län, Jönköpings län, Stockholms län, Hallan Västernorrlan Västmanlan .

Klamydiatest skal tas av første stråle- urin. Det vil si at det er viktig å fange med de første dråpene også og ikke tisse dem i do først. Det finnes en rekke steder å teste seg for klamydia i Bergen. Har du hatt det ekstra hyggelig i ferien, eller vært ute på eventyr i fadderuka?


Skal til legen nå på fredag og ta en klamydia-test. Har hørt dette ikke skal være noe særlig godt. Bestill prøveutstyr for klamydiatest sikkert via MinJournal. Når du har registrert deg, får du tilsendt prøveutstyr og informasjon i diskret konvolutt.


Man kan göra ett klamydiatest på en så kallad venereologmottagning. De har olika namn på olika ställen i landet, till exempel Sesam, mottagningen för sex- och . Norske eksperter mener en klamydiatest som selges på Kondomeriet gir så mange gale svar at den ikke bør brukes. Klamydiatest for menn som utføres i hjemmet, og videresendes til laboratorium for analyse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg