mandag 31. oktober 2016

Syk av muggsopp

Mugg er en av de vanligste årsakene til dårlig innemiljø og kan i verste fall gjøre huset ubeboelig for mennesker og dyr. I fjor sommer flyttet Silje Thorseth og kjæresten inn i et hus i Bærum de ikke var klar over at hadde mugg— og fuktskader. En av grunnene er at dette er ganske ny kunnskap, i USA . Der skjedde det, et lite bitt etter en tur i vår vakre Norske natur.


Mange myter eksisterer rundt flåttbitt og sykdom. Muggsopp trives i tette hus med fuktighet som ikke slipper ut. Norges Astma- og Allergiforbund)Du kan bli syk av inneklimaet i ditt eget hjem.

Muggsoppallergi er uvanlig, men forekommer først og fremst blant de som allerede lider av andre allergier. Helsefarer ved fuktskader, muggsopp, bakterier, midd og alger i innemiljøet. Jeg ble syk av muggsopp, jeg ble så syk at jeg etterhvert utviklet ME, selv. Jeg tror jeg fikk astma av å bo i en leilighet med litt muggsopp på . Kan man bli syk av muggsopp i vinduskarm?


VG Nett) Arbeidstilsynet slakter inneklimaet ved norske skoler i en ny rapport. Tom Thorsen ble syk for livet av muggsopp ved skolen hvor han . Symptomer og sykdom kan forårsakes av mugg- og bakterievekst og av deres toksiner og allergener fra kilder i bygningskonstruksjonen, i klimainstallasjoner, . I bobilen ble det dokumentert rikelig vekst av muggsopp, og Stavseth. Om man mistenker at man er blitt syk av muggsopp er det viktig at . Da kjøperen av en ny leilighet fikk muggsopp i taket og på veggen på soverommet, svarte utbyggerne at det skyldes for lite lufting av rommet.


Helse: Rett etter at kommunens personaltjeneste flyttet inn i nye lokaler i Erling Skakkes gate 1 ble det oppdaget . Knut Egil Grønli ble så syk av muggsopp at han måtte flytte fra leiligheten – bare et år etter innflytting. Hodepine er ett av de første symptomene på at du har muggsopp i boligen. Helsesymptomer grunnet muggsopp og bakterier kan være:. Et dårlig inneklima kan bidra til sykdom og plager hos mange mennesker.


Ansatte på MF Frafjord har i lengre tid klaget på luftkvaliteten. Nå bekrefter rederiet funn av muggsopp på ferja. Syk av muggsopp er ingen spøk og her må kroppen og immunforsvaret styrkes og til dette fins det forskjellige veier å gå.


Syk av muggsopp (mold illness) er en underkategori av biotoxinrelaterte sykdommer (biotoxin illness) som igjen er diagnostisert som kronisk inflammatorisk . Hei, igår arbeidet jeg i et gammelt hus hvor vi har revet innvendig vegg pga vannlekasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg