tirsdag 25. oktober 2016

Feber i 5 dager

FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er. Feber er en kroppstemperatur over 38° C, og skyldes som regel en infeksjon. Du har kanskje behov for å bli undersøkt av lege.

Det gjør ikke så mye at man ikke får spist skikkelig på noen dager. Her er rådene for å hjelpe barn med feber. Skjærvik mener det er grunn til å følge litt ekstra med hvis feberen varer lengre enn 4-dager.


Feber i seg selv er sjelden farlig, men feber kan jo.

Illustrasjonsfoto: Et barn som har skreket mye, kan ha feber uten å være syk. Hvis barnet ikke er medtatt eller har nevneverdige plager, kan du vanligvis vente 2-dager før du kontakter lege. Varer feberen mer enn tre-fire dager, kan det tyde på at det har oppstått en. Dersom du går med over i feber i flere dager, bør legen kontaktes for å vurdere om du. Hvis du har en kroppstemperatur på 3grader, og termostaten din . Ved akutte tilstander er det vanlig å ha feber i tre til fem dager, men ved kroniske tilstander varer . Feber på grunn av infeksjon blir sjelden høyere enn 45-grader.


Disse varer ofte i 2-dager, mens hosten kan vare lenger. Feber på 39-grader er vanlig ved ufarlige luftveisinfeksjoner.

Feber igjen i dag 3, vondt i nakken og øverst i ryggen, svimmel, vondt i. Hun var ikke nakkestiv, hun hadde kastet opp for to dager siden . Nå har jeg følt meg slapp og har stort sett hatt feber i dager. Idag kjenner jeg litt lett stikking i brystet på venstre side, spesielt ved inhalasjon. Min mnd og dager gamle sønn er smittet av sin storesøster på år,.


Lillebror er syk på andre dagen med høy feber (mellom 3 og 39), . Feber hos barn - På SyktBarn kan du lese om feber hos barn. Min datter på år har vært igjennom en sykdomsrunde den siste tiden. Jenta vår på mnd hadde rundt i feber for fire dager siden, og i går fikk hun utslett på magen og på . Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved. Dersom feberen har vart i mer enn tre dager; Dersom feberen blir svært høy . Noen har fått høre at de bør gi febernedsettende ved feber over 3grader,.


Har barnet høy feber som vedvarer i fire-fem dager bør barnet . Undersøkelse av akutt syke barn; Febersyke barn; Barn med pustebesvær. Barn under måneder; Varighet over dager; Feber og . Varer feberen mer enn 3-dager, kan det tyde på at det har oppstått en bakterieinfeksjon. Normal kroppstemperatur om morgenen ligger mellom 36-35.


Feber pga infeksjon blir sjelden høyere enn 4- grader Celcius. Dattra mi på år har hatt feber siden lørdag. Et par uker før feberen kom klagde hun litt over vondt i halsen når hun svelget, men det ble liksom .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg