fredag 30. oktober 2015

Antibiotika bivirkninger sopp

Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig. Pågående eller nylig gjennomgått kur med antibiotika; Fuktighet i skrittet, som ved svette . Mer enn halvparten av alle kvinner opplever soppinfeksjon i skjeden i.

Soppinfeksjon kan være et resultat av antibiotikabehandling, siden . LITEN PILLE: Vet du egentlig hvordan antibiotika fungerer i kroppen? DIARÉ: Løs mage og soppinfeksjoner er ikke uvanlige bivirkninger av . Et annet antibiotikum bivirkning er utviklingen av soppinfeksjoner i munnhulen eller vagina.

Dette skjer på grunn av en ubalanse i kroppens naturlige bakterier . Resistensutivkling; Riktig bruk av antibiotika; Vanlige bivirkninger ved. Antibiotika omfatter legemidler som virker mot bakterier, sopp og parasitter. Underliv, kløe, utflosopp, illeluktende underliv, bakteriell vaginose. Etter antibiotikakurer kan man få ubalanse i underlivet, og det kan være . Et vanlig symptom på sopp i underlivet er utflod. Ofte skjer dette etter en antibiotikakur.


De færreste får bivirkninger, men lokalirritasjon i skjeden kan forekomme. Sopp (spesielt Candida albicans) er normalt til stede i skjeden i små mengder.

Antibiotika, diabetes og p-piller kan forverre. Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av livet. Synlige tegn på underlivssopp kan være et hvitt belegg som i noen tilfeller kan lukte sterkt. Ofte kan det oppstå i forbindelse med en antibiotikakur og med at en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg