mandag 19. oktober 2015

Allergimedisin som sovemedisin

Vallergan er ikke en sovemedisin, men allergimedisin. Men det virker også som sovemedisin :) stykker 3-timer før sengetid kan slukke de . Reseptfrie sovemedisiner som ikke gir dagen-etterpå-bivirkninger.

Det er uansett feil bruk av allergimedisin og ikke noe jeg ville ha gjort. Noen som vet om en allergimedisin man ikke blir så trett av? Han foreslo at hun skulle få allergimedisin sånn at hun sov om natten. Det vi fant ut var at han slettes ikke trengte sovemedisiner. Hvis du sover bra når du tar Zyrtec, synes jeg likevel det er et bedre alternativ enn vanlige sovemedisiner, som har mer bivirkninger.


Vet at man i nødstilfeller kan bruke respetfri allergimedisin som. Har prøvd forskjellige sovemedisiner, og Imovane er det som har. Vallergan er siste utvei mener barnelege. Har noen erfaring med god sovemedisin, har selv erfart at Magnesium og b vitamin.


Testet også vallergan som egentlig er en allergimedisin, men den blir man . Likevel kan det av og til være nødvendig med sovemedisin i perioder. Det finnes forskjellige typer sovemedisin, og disse inneholder forskjellige virkestoff og har . Ett- og toåringer er blant de barna som bruker mest sovemedisin. Så små barn får i all hovedsak Vallergan, som er en gammel type allergimedisin.


Først ble alimemazine (Vallergan) skrevet ut som allergimedisin, men den sterke søvndyssende virkningen førte til at medikamentet etterhvert . Særnorsk praksis med å gi allergimedisin mot søvnproblemer. I tillegg gis mange mindre barn allergimiddelet Vallergan mot søvnproblemer. Særnorsk foreldre - Det er et særnorsk fenomen å gi så mye sovemedisin, angstdempende midler og Vallergan til barn, sier professor Jørgen . Andre alternativer er ulike allergimedisiner med døsighet som bivirkning.


Jeg har aldri tatt sovemedisin av noe slag av den enkle grunn at jeg . Gledelig nyhet om bruken av sovemedisin på 2-åringer. Norge allergimedisin for å få dem til å sove? Jeg er selv veldig skeptisk til å ta for mye medisiner så jeg fikk en slags sovemedisin (tidligere allergimedisin som man blir trøtt av) istedenfor.


Oslo (NTB): Den særnorske praksisen med å gi allergimedisin mot søvnproblemer til småbarn har gått dramatisk ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg