onsdag 7. oktober 2015

Sure oppstøt gravid tidlig

Men sure oppstøt kan også være et tegn på graviditet. Lukkemusklene blir slappere enn normalt allerede tidlig i svangerskapet. Er det virkelig mulig at det er sure oppstøt det er, eller kan det være noe annet?

Sist jeg var gravid brukte jeg Gaviscon (eller noe slikt). Jeg fikk, som deg, sure oppstøt veldig tidlig denne gangen. Her er oversikten over de vanligste tegnene på at du er gravid.


Dette kommer også ganske tidlig etter befruktningen.

Hvor tidlig kan man merke at men er gravid? Har hatt en del sure oppstøt de siste kveldene, . Er det noen flere som har merket tendenser til sure oppstøt så tidlig? Hadde det mye sist graviditet også, gikk med mye gaviscon.


Fikk du jente eller gutt med lignende symptomer? Nå kjenner du antagelig bevegelsene utenpå magen fra den lille som nå er ca. Omtrent av gravide kvinner er plaget av kvalme tidlig i svangerskapet og. De fleste gravide har kjent følelsen av sure oppstøt og halsbrann når magen . Og i løpet av den første måneden kjente jeg at jeg hadde sure oppstøt,sikkert på grunn av hormonforandringer i kroppen. Allerede tidlig i graviditeten er det mange som føler seg oppblåst og forstoppet.


Mange gravide plages med sure oppstøt og halsbrann. Sure oppstøt er særlig vanlig hos gravide, spesielt i siste del av svangerskapet. Dette skyldes at en stadig større livmor presser mageinnholdet oppover, noe . Det er mye rart som skjer med kroppen når du blir gravi og ikke alt oppleves som positivt. Sure oppstøt skyldes blant annet at muskelen i nedre del av spiserøret, det vil si den . Kan sure oppstøt være et sååå tidlig graviditetstegn?


De fleste gravide har kjent følelsen av sure oppstøt og halsbrann når magen. Sure oppstøt så tidlig har nok ingen sammenheng med noen graviditet, selv om . Sure oppstøt hos den som er gravid skyldes både at lukkemuskelen mellom magesekken og spiserøret. Mange gravide rammes av kvalme, kløe, bekkenløsning, urinveissymptomer og andre mindre plager. Sure oppstøt er ganske vanlig i svangerskapet, opplyser Henriksen. Mindre blødninger er relativt vanlige tidlig i svangerskapet.


Noen få opplever dette som et tidlig graviditetsttegn at de kjenner. Er du en som meg som trudde at det å bli gravid skulle være som en rosa sky? Du får sure oppstøt, det vil si du begynner å gulpe slik at du får den.


Det kom veldig tidlig og jeg måtte bruke ammeinnlegg fast fra uke 24! Er det ikke tidlig å begynne å få sure oppstøt i uke 15?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg