tirsdag 27. oktober 2015

Muskelsmerter

Pasienter med kroniske muskelsmerter har uttalte plager til tross for normale funn. At plagene oppfattes som uforklarte, betyr imidlertid ikke at . Muskelsmerter (myalgi) kan skyldes fysisk overbelastning i form av forstrekking, støt, slag eller feilbelastning.

Psykiske belastninger kan også gi muskelplager. For mye omega i kosten kan virke betennelsesfremmende: Det viktigste eksempelet på en matvare . Konstant betennelsestilstand i kroppen er årsaken til kroniske muskel- og skjelettplager. Psykisk stress er en vanlig årsak til akutte muskelsmerter, fysisk overbelastning er en annen, vanlig grunn.

Revmatiske muskelsmerter bidrar til redusert livskvalitet, medikamentbruk og langvarige sykefravær. Ofte er plagene ufarlige, men de kan også være symptomer . Muskelsmerter oppstår fordi muskelen er blitt skadet. Skade på muskel kan komme som følge av støt, slag, overbelastning eller ensformig arbeid . En lokal muskelsmerte, hvor det ikke kan påvises en vevsskade, kalles ofte en myose. Rastløse føtter og leggkramper som forstyrrer nattesøvnen kan være symptomer på magnesiummangel.


Personer som har muskelsmerter, kramper eller uro i . Muskelsmerter i nakken er en svært hyppig lidelse. Ofte har det sammenheng med anspenthet og lite variasjon i arbeidsstilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg