torsdag 29. oktober 2015

Høy urinsyre i blodet

Gå til Forhøyet urinsyre i blod uten symptomer (asymptomatisk hyperurikemi) - Redusere inntak av rødt kjøtt og fisk; Dersom vedvarende høye verdier, . Derfor er det viktig å følge med på nivået av urinsyre i blodet over tid. Alder – høy alder øker risikoen; Menn er mer utsatt enn kvinner . Urinsyregikt (arthritis urica) eller podagra er en form for gikt som skyldes at det utfelles urinsyrekrystaller i et. Men forhøyet innhold av urinsyre i blodet behøver ikke nødvendigvis å føre til urinsyregikt.


Mange kan ha høye konsentrasjoner av urinsyre i blodet uten at dette gir noen plager. Hos andre vil overskudd av urinsyre felles ut som krystaller og samles i ett .

Høyt serum-urinsyrenivå er forbundet med nedsatt nyrefunksjon og økt. Sammenheng mellom forhøyet serum-urinsyrenivå og risiko for hjerte- . Unormalt høye nivåer av urinsyre i blodet, kjent som hyperurikemi, kan tjene som et signal om at du er en alkoholiker, spiser og drikker en purin-rik diett, trene . Urinsyre er sluttproduktet fra metabolismen av puriner, som er byggesteiner i DNA,. Høy s-urat er assosiert med en rekke tilstander, blant annet fedme, redusert.


Har du blitt fortalt du har et høyt blod urinsyre nivå? Her er hvorfor det kan være lurt å ta det på alvor nyheter en. Har legen din fortalt deg at blod urinsyre nivå er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg