onsdag 14. oktober 2015

Fotsopp grønnsåpe

Top beste tips for å bli kvitt fotsopp og neglsopp. Menn har det oftere enn kvinner, og særlig de som svetter lett på føttene og som ofte bruker tett og varmt . Et tips for å få bukt med soppen er å smøre på grønnsåpe.

Fotsopp er en form for soppinfeksjon som kan være veldig irriterende. Et kjerringråd mot fotsopp er å smøre Solidox tannkrem på fotsoppen. Kan ikke skjønne at grønnsåpe skal hjelpe mot sopp.


Og hjelper det kun mot fotvorter, eller tar det knekken på fotsopp også?

Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeJeg har fotsopp mellom lilletåen og 4. Og jeg spiller fotball daglig og da gjør det sinnsykt vondt, . Inneholder fast og flytende grønnsåpe det samme? Særlig menn har en tendens til å glemme dette, og da får man fort fotsopp mellom tærne, sier hun. Fotsopp er også et vanlig problem blant . IKKE BRUK GRØNNSÅPE: Innholdet av fettstoffer i grønnsåpe gir bedre vekstforhold.


For eksempel bør du ikke vaske badet med grønnsåpe. Aktive mennesker svetter mer på beina og er derfor mer utsatt for fotsopp. Grønnsåpe har en ph verdi på ca 1 og fotbad med grønnsåpe vil derfor tørke ut .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg