onsdag 14. oktober 2015

Baby kaster opp

Nå er hun mnd og kaster aldri opp lengre. BufretLignendeNår en baby kaster opp, vil store mengder melk komme opp fra magen igjen. Dette kan komme av overmating eller en infeksjon.

Baby som kaster opp - Graviditet, spedbarn og babytiden. Skikkelig ekkelt når det kommer ut av nesa og alt og han strever med å puste mens det står på.

Hvor ofte må en baby på 2-3-måneder kaste opop før dere reagerer på. Han brekker seg ofte, gulper og hikker mye, og kaster opp innimellom. Babyen min kaster opp av morsmelkerstatning!


Om å sovne, gråte og kaste oppinnlegg1. BufretLignendeMagesekken tømmer seg ikke så raskt som vanlig, og dermed kommer maten opp igjen. Det skal i det hele tatt ikke så mye til før syke barn kaster opp.


Tror hun er feberfri nå, men kastet opp mye to ganger tidligere i kvel så ammet jeg henne. Hun kastet opp enda mer på stellebordet like etter. Babyen til søstra mi har nå fått smaksprosjoner av grøt i en måneds tid.

Problemet er at hun kaster opp etter å ha spist! Hvis du er bekymret fordi du synes at mengdene barnet gulper opp er store, eller om barnet jevnlig kaster opp etter måltider bør du drøfte dette . Det er ikke uvanlig at barn kaster opp - årsaken kan være alt fra vanlig gulping til infeksjoner og alvorlige tilstander.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg