fredag 23. oktober 2015

Hårtransplantasjon oslo

Vi kombinerer det siste og det beste innen hårtransplantasjon, forteller Sten Ture Eriksen – daglig leder av Masterklinikken i Oslo. Vi har sendt ut en epost til alle klinikkene i Norge og forhørt oss om en pris på en hårtransplantasjon med 20grafts. Under behandlingen ligger du på en spesialkonstruert madrass som former seg etter kroppen din, slik at du ligger godt.

I de tilfellene der hårtransplantasjon er riktig behandling for deg løsner legen en og en hårsekk fra donorområdet. Etter en høsting settes hårsekken inn under . My Hair Clinic har drevet med hårtransplantasjon klinikk i Norge siden 2005. Vi tilbyr FUE hårtransplantasjon i Oslo og i Central London samt Islamabad.

En hårtransplantasjon er en investering for livet. Apollo Hårtransplantasjon - Spesialklinikk for et garantert,naturlig og vellykket resultat. De kommer jo uansett til å se at du har tatt hårtransplantasjon i ettertid ved at du har mer hår.


Det er kanskje lett å si for meg som ikke har . Dersom man tar hårtransplantasjon i altfor ung alder, kan resultatet bli verre enn. Her behandler de mer enn 5personer årlig, bare i Oslo. Det å finne riktig sted blant de som tilbyr en slik hårtransplantasjon var en jobb i. NHI er en metode for hårtransplantasjon gjort med implantat instrument der man flytter en og en hårsekk.


Utføres av lege med lang erfaring innen NHI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg