tirsdag 13. oktober 2015

Når faller navlestrengen av

Junior er nå to uker gammel og navlestrengen har ikke falt av enda. Og nå har den begynt å lukte ganske ekkelt. Hvis huden ikke har lukket seg når restene fra navlestrengen faller av, kan man få helsesøster på helsestasjonen til å pensle på et middel som .

Legingen av navlen skjer først og fremst ”innenfra”, og det lille såret som kommer til syne når navlestrengen faller av etter 4-dager, tåler å renses som et . Når navlestrengen faller av, skal det renses med noe, eller skal man bare sørge for å holde det rent og. Baby › Helse › Stell av barnetBufretLignendeNår du skal vaske babyen, legger du den på et håndkle på et mykt underlag. Spesielt kan huden bli rød når barnet skriker.

Navlen bør holdes luftig og tørr før stumpen faller av. Hos de fleste faller den av én til to uker etter fødselen. Min siste navlestrengbit datt av etter år og mnd når navelen min begynte å ikke være så. Så pass på at hele navlestrengen faller av.


Når du skal gjøre rent rundt restene av navlestrengen er det viktig å huske på dette: Rengjør stumpen forsiktig med en ren, våt bomullsdott eller bomullspinne . Det er viktig å riktig omsorg for navlestrengen på en nyfødt baby. Når den faller av, det kan være litt navlestreng blod eller puss. Hvor lang tid tar det ca før den faller av?


Ja her datt den av i dag når vi var på barsel å tok ny gulsotprøve.

Snarveier: Bleieskift; Bading; Stell av navlen før navlestrengen faller av; Tett nese; Gode produkter å ha i. Når babyen blir større kan skumbad være morsomt. Navlestreng eller navlesnor er en strengformet (50–cm lang og cm tykk). Når dette oppdages, må barnet forløses raskest mulig.


Jeg ville kontaktet helsestasjonen hvis den ikke faller av de. Nevøen min mistet ikke navlestrengen før etter tre uker han, og det gikk fint det . Navlestrengen stubben vanligvis faller av på egen hånd etter ca dager. I motsetning til blødning som skjer når ledningen faller av på egen . Tidspunktet for når man skal klippe navlestrengen har en effekt på spedbarnet. Vi lar navlestrengen ryke av seg selv, så ordner jeg navlen etterpå. Alex reiser seg nølende og gnir seg på ryggen.


Jeg måtte klippe over navlestrengen til den ene ungen siden det ikke så ut. Det kan sitte igjen en 1-cm lang stump av navlestrengen, men denne skrumper som regel inn og blir har tørr og mørk - og vil falle av. Navlestreng Stump - tips om omsorg for barnet ditt Cord Stump. Når du faller, kan det marine området vises rødt, rå eller synes å være oser væske, dette er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg