tirsdag 6. oktober 2015

Hjemmetest klamydia

Fastleger, helsestasjoner og studenthelsetjenester tilbyr gratis test og behandling for kjønnssykdommer. Få raskt, sikkert og diskret svar fra vår lab.

Klamydia - sikker og pålitelig klamydia test for kun kr 395. Du kan teste deg for klamydia hjemme eller i helsevesenet. Klamydiatest – diskret bestilling på nett.

Klamydiatesten - hjemmetest for å sjekke smitte av klamydiainfeksjon. Vil avdekke klamydia hos flere som ikke har symptomer. En klamydiatest er en sikker og enkel måte å screene seg for en asymptomatisk klamydiainfeksjon. Dette er en hjemmetest som utføres bak husets fire vegger. Fra den oktober blir hjemmetesten analysert utelukkende for klamydia.


Du får en sms som bekrefter at vi mottatt din hjemmetest. Norske eksperter mener en klamydiatest som selges på Kondomeriet gir så mange gale svar at den ikke bør brukes. Test deg for klamydia dersodu har symptomer; du har fått ny partner; du har hatt sex uten kondom og uten at du og partneren har testet dere . Klamydia, som andre kjønnssykdommer, kan smitte hvis man har sex.

Noen har kanskje hørt at du kan bestille en hjemmetest for klamydia på . Klamydia er en af de mest udbredte sexsygdomme i Danmark. Abblo Klamydia test for deg som ønsker å teste deg anonymt hjemme. Testen er enkel å bruke og gir deg en rask bekreftelse på om du har klamydia eller ikke. Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge. Infeksjonen skyldes bakterien Chlamydia Trachomatis og sykdommen er . På sosialmedisinsk senter tilbyr de imidlertid jenter og kvinner en sikrere test, som også er enkel å ta . Hjemmetest av Klamydia - alltid diskret levering med Med24.


Billig og sikker test, med diskret pakke og enkel bruk. En enkel test hjemme på badet kan avsløre om du har klamydia, diabetes, magesår eller barn i magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg