torsdag 15. oktober 2015

Antibiotika alkohol

Det er en myte at du ikke kan drikke alkohol når du bruker antibiotika, men du bør være varsom av andre årsaker. Mange myter omkring det å skulle drikke alkohol når man går på antibiotika, ifølge almennlegen. Spørsmålet mitt er om det er farlig å kombinere antibiotika med alkohol?

Jeg har hørt at det kan ødelegge effekten av hele kuren. Kanskje er du en av dem som har lurt på hvorvidt man bør holde seg unna alkohol når man går på . Noen typer er antibiotika er direkte uheldig å kombinere med alkohol. At man i dag sier at man ikke bør drikke under en antibiotikakur er mer.

Når det gjelder alkohol og antibiotika, så er dette et spørsmål man . Sjekk om du kan drikke alkohol når du tar antibiotika. Virkningen av antibiotika kan ødelegges dersom pillene blandes med alkohol. Noen kan også bli veldig kvalme, men allmennlege Jørgen . Er det greit å drikke alkohol når du bruker antibiotika? Mener å ha hørt at man ikke skal drikke alkohol mens man gjennomgår en. Det er noe antibiotika som aldri skal kombineres med alkohol som f. Antibiotikaresistens er et globalt helseproblem.


Utvikling og spredning av resistens kan hindres ved smitteverntiltak og ved nøktern antibiotikabruk. Ifølge ABC Helse og velvære, det er en ubehagelig sammenheng mellom . Jeg er en jente på år, og det er blitt ganske vanlig å drikke på min alder. Det kan være greit å drikke alkohol mens du går på medisin, men noen ganger. Antibiotika und Alkohol zusammen einzunehmen kann die Wirkung des Antibiotikums vermindern oder zu unerwünschten Nebenwirkungen führen. Alkohol og antibiotika går helt fint sammen.


Det er ikke noe problem å drikke hvis man bruker antibiotika. Alkohol og legemidler kan påvirke hverandre når de tas sammen. Enkelte antibiotika (metronidazol, ketokonazol) kan gi en antabuslignende reaksjon . NO: Svært mange kvinner som har gått på en antibiotikakur i løpet av.


Men for vanlig antibiotika har alkohol som regel lite å si for effekten, . I moderate mengder skal det ikke ha noen betydning om du nyter alkohol i forbindelse med en antibiotikakur. Men vi anbefaler deg å lese pakningsvedlegget for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg