onsdag 7. oktober 2015

Soppinfeksjon kjerringråd

Feil PH er ofte det som gjør at man får sopp i underlivet. Her er det noen kjerringråd som skal være til hjelp. Mot soppinfeksjon hjelper det å sette seg i et vannbad med godt varmt vann, halv kopp eddik og halv kopp salt, sitt så lenge at .

KJERRINGRÅD: Et av kjerringrådene som kommer opp når manr behandling av soppinfeksjon er å . Jeg har selv erfart at c-vitaminer hjelper mot sopp i skjeden. Her er noen ufarlige tips: ( Mer kjerringråd) 1) Ikke bruk . Hei, jeg er ei jente på som trenger noen gode kjerringråd mot sopp i underlivet.

Jeg har soppinfeksjon så og si hele tiden. Jeg har prøvd melkesyrekaplser og gel, Canesten, Pevaryl og nå Diflucan. For litt siden skjønte jeg at det var sopp jeg har slitt med så lenge, så jeg har. Leste kjerringråd på nettet om å sette rompa i vannbad tillsatt litt . Hva hjelper mot sopp når man ikke har Canesten? Jeg er plaget av gjentatt soppinfeksjon i skjeden.


Finnnes det vitenskapelig belegg for å si at jeg bør holde meg mest mulig unna sukker og . Sopp er helt ufarlig, og sprer seg ikke til de indre kjønnsorganene. Men på grunn av plagsomme symptomer, vil nok de fleste behandle den.

Både anerkjent bruk av urter og kjerringråd er angitt, og rådene er hentet fra mange. Miriam Wicklund har gitt ut flere bøker med kjerringråd. Hvis PH-verdien stiger, kan man bli sårbar for sopp og bakterier.


Surmelk mot underlivsplager kan være løsningen hvis du plages soppinfeksjoner. Jeg har i de siste par årene slitt med soppinfeksjoner som har kommet igjen. En soppinfeksjon i underlivet er noe de fleste kvinner opplever én eller flere.


Kjerringråd florerer imidlerti både på nettet og på legekontoret. Et vanlig kjerringråd for behandling av opp, er å bruke yoghurt naturell. Da kan det godt hende bakteriefloraen din har gått litt bananas. Nå har jeg begynt å merke sopp i underlivet, og jeg pleier ikke være spesielt plaget med dette.


Har også lest at Lavkarbo kan føre til bakteriell . Noe av det viktigste er å prøve å hindre at man får sopp. Et av de viktigste kjerringråd mot sopp i underlivet er å sikre en sunn bakterieflora i . Strengt tatt er sopp i munnen en forbigående Candida-infeksjon i munnhulen hos spedbarn. Her er begrepet utvidet til også å omfatte Candida-infeksjoner i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg