mandag 19. oktober 2015

Nei mat høyt kolesterol

Høyt kolesterol øker risikoen for hjerte- og karsykdommer. Kroppen vår produserer kolesterol selv, slik at det er ikke nødvendig med ytterligere tilførsel fra mat. Et høyt kolesterolnivå er ikke bra, for det øker risikoen for hjerte- og karsykdommer.

Og hvis du tror dette er noe som bare rammer tjukke menn . Jeg har i en alder av idag fått vite at jeg har høyt . Har du høyt kolesterol anbefales du å følge rådene for hjertevennlig kost. Særlig viktig er det å redusere inntaket av mat med mye mettet fett og .

Mange går rundt med for høyt kolesterol uten å være klar over det selv. Høyt kolesterolnivå er risikofaktor nummer en for hjerteinfarkt. Det beste rådet for å redusere kolesterolnivået er å spise mindre matvarer som er rike på mettet . Kan diett og kosthold redusere høyt kolesterol og forbedre kolesterolprofil? Endringer i kostholdet kan redusere LDL-kolesterol og triglyserider. Høyt kolesterolnivå er en viktig risikofaktor for hjerteinfarkt.


Matvarer fra dyr, fisk og skalldyr inneholder kolesterol. Unngå mat og drikke med mye sukker til hverdags. Et høyt inntak av mettet fett fører til økt kolesterol, som fører til økt risikoen for hjertesykdom .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg