torsdag 22. oktober 2015

Vondt i nakken etter søvn

Det kan være grunnen til at du har vondt i rygg og nakke. Det er sånn sove-feil vondt, så er ikke noe som behøver lege, bare tid. Da jeg kom til fysioterapeut etter bilkollisjonen så hadde det allerede .

Nakkesmerter og kink i nakken oppstår gjerne akutt. Du kan oppleve at det går over av seg selv, vanligvis etter en uke. Antidepressiva kan eventuelt brukes ved langvarige smerter, spesielt hvis smertene fører til søvnproblemer. Kink i nakken kan oppstå på flere måter, men felles for denne skaden er at nakken har låst seg i.

Mange blir naturlig nok redd for å bevege nakken etter en skade, og glir inn i en ond sirkel med . Slik får du en god natt søvn uten nakkesmerter. Når du har vondt i nakken, kan sovestilling bli en utfordring. Akutte nakke smerter er vanlig etter whiplash, slag eller fall. Jeg skulle bare snu på meg og så hogg det til i nakken min”, eller ”jeg våknet i dag tidlig og kunne . På et gitt tidspunkt vil omkring av befolkningen ha vondt i nakken. Omtrent halvparten av oss har hatt eller vil få vondt i nakken en eller annen gang i livet.


Våkner etter t søvn av mange etterfølgende ilinger i nå mer høyre side av bakhodet. Etter min mening kan så mange som prosent av disse tilfellene kureres gratis,. Bedre søvn, mer energi, bedre livsgnist, bedre treningsøkter og en lettere hverdag, er bare noen av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg