onsdag 21. oktober 2015

Cosylan halsbetennelse

Det kan være verdt å sjekke om det er en halsbetennelse pga bakterier. Du kan jo ta en tur til legen og få resept på Cosylan hostesaft. Halsbetennelse (tonsillitt) er en betennelse i mandlene i svelget som gir vond hals og smerter når man svelger.

Uten antibiotika varte min halsbetennelse i aktive uker, dvs at det. Drakk vel 1-dl cosylan iløpet av en times ti da jeg hadde halsbetennelse og ekstremhoste for år siden. Cosylan er et antitussiva, dvs hostestillende og anbefales ikke mot sår.


Hvis han er så syk av en halsbetennelse så må han til legen. Uff, nå så jeg at det sto halsbetennelse, ikke halsbrann. Halsbetennelse er svært smertefullt og kommer ofte med høy feber i tillegg. Halsbetennelse er en betennelse i mandlene i svelget, som kan skyldes virus eller bakterier.


Det er vanlig å dele halsbetennelser inn i . Mange har funnet ut at de må ha Cosylan eller tilsvarende for at det skal virke, men da dette er et rusmiddel forsøker man å la vær å skrive ut . Har fått en diger flaske Cosylan, med en ok, sløvende bivirkning. Brygger du på en halsbetennelse bør du ikke drikke noe varmt , det liker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg