tirsdag 20. oktober 2015

Zyrtec mot myggstikk

Enkelte allergimedisiner, kalt antihistaminer, vil redusere symptomene ved myggstikk. Likevel er ikke dette noe som alle bør bruke. Zyrtec; kjøpes på apoteket, effektivt mot allergi, kløe, o.

Aloe Vera Gel er et godt middel å bruke på myggstikk, og for den saken skyl . Det går faktisk an å være allergisk mot mygg. Men hevelse og kløe etter stikk betyr ikke nødvendigvis at du har fått en allergisk reaksjon. Jeg er selv kjempeallergisk mot myggstikk, får kjempeblemmer når jeg blir.

Den hjelper både mot myggstikk, vepsestikk, om man har vonde . Fikk myggstikk for eller dager siden, og da jeg våknet i dag så jeg slik ut. Jeg får slik reaksjon på myggstikk og jeg er allergisk mot mygg :) ikke noe. Som jeg har nevnt før, jeg knasker Zyrtec allergipiller, for myggen biter, ja.


Kanskje det har sin virkning mot mygg også? Så slipper du zyrtec og andre kjemiske tabletter. Vi har da reist med en venninne som er farmaseut, og hun har gitt henne Zyrtec, rett og slett.


Jeg klasker mygg i et kjør, andre blir ikke plaget. Selv har jeg faktisk sett at jeg får mindre stikk, når jeg eter Zyrtec mot pollenallergi. Da jeg kom hjem fra jobb tok jeg en av mannen sine zyrtec og etter det har hevelsen gått litt. Det er vidundermiddel mot kløende myggstikk . Myggstikk kan være ubehagelig med hevelse og kløe. Vi har alltid med myggspray og zyrtec (allergimedisin) på fjelltur.


Datteren min har utviklet ekstrem allergi mot mygg, av alle ting. Reseptfri allergitabletter som kan funke mot plutselig. Leser at du har med medisiner hjemmefra, går ut fra du meiner zyrtec da ? Kjøper selv zyrtec i Hellas ( under halve prisen ) mot mygg.


Har også hørt at bistikk ikke merkes lenger heller, men det tør jeg ikke bekrefte. Har veldig god erfaring med tjære mot mygg og knott. Enig, har erfaring med zyrtec mot kløen av knottbitt. Zyrtec er reseptfritt, men den holder vel ikke myggen borte?


Har noen gode tips mot kløe, etterbehandlig av stikk? Reagerer på myggstikk, men så lenge eg tar zyrtec går det bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg