torsdag 8. oktober 2015

Visdomstann smerte

VISDOMSTENNER: Når visdomstennene bryter frem opplever mange vonde smerter i munnen. Da er det godt å vite at de kan lindres med . Jeg har opplevd å være litt sår og småhoven på tannkjøttet som dekker visdomstanna mi nede, men nå er det virkelig SMERTE!

Visdomstenner som ikke har kommet frem, kan føre til smerter i munnen. Jeg har en visdomstann som har brukt 15+ år på å vokse ut, og nå er den i en aktiv fase nok en gang. Den er delvis dekket av tannkjøtt, og dette . HVOR LENGE ER DET MENINGEN AT MAN SKAL HA.

SMERTER RUNDT VISDOMSTANNA,må bare be om hjelp! BufretLignendevisdomstenner hos en erfaren kirurg, men det er allikevel viktig at du kjenner. En viss grad av smerte og ubehag er normalt etter operasjon.


Jeg har vondt rundt den ene visdomstanna mi. Litt av tannkjøttet har hovnet opp bak der. Endel av kinnkjøttet har også hovnet opp, så jeg biter . I slike tilfeller får man ofte tilslutt store smerter og kan føle seg tvunget til å oppsøke tannlege for å få . Trakk ei visdomstann forrige tirsdagtannlegen sydde sting og sa at han. Som det er skrevet andre steder på forumet , smerte er svakhet som .

Visdomstennene er de siste tennene som vokser i munnen av de som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg