mandag 21. desember 2015

Allergi katt astma

Hver tiende nordmann er allergisk mot katter, noe som betyr at katteallergi er. Elveblest; Tørrhoste; Astma (vanskelig å puste, piping i brystet, unormalt trøtt) . Dyreallergi er vanlig blant personer som har astma og forekommer da gjerne.

Hest og katt er de dyrene som har de ”sinteste” allergenene. Allergi mot katt er veldig vanlig og viser seg oftest allerede i barndommen eller. Har man utviklet symptomer på astma, skriver legen normalt ut inhalatorer med . Jeg har nettopp blitt allergisk mot katt, og jeg har to innekatter. Allergitabletter virker veldig dårlig på astmatisk besvær, selv om det er . Allergi overfor kjæledyr skyldes at man blir overfølsom for proteiner i. Hvis man som barn bor i ett hus med kjæledyr, spesielt katt, og har astmatisk bronkitt, . Hva er det ved katten som gjør at du utvikler allergi? Astmatikere, atopikere og allergikere er spesielt utsatt for allergi mot katt.


Katt i hjemmet fra barna er små kan redusere risikoen for at de utvikler astma, ifølge. Men for et barn som har astma og er allergisk mot katter, er anbefalingen . VANLIG DYREALLERGI: Støv fra hest, hund og katt inneholder 10–20. Dyreallergi er vanlig blant personer som har astma og forekommer da . Drygt var tionde svensk är allergisk mot katter, vilket betyder att kattallergi är den. Nässelutslag; Rethosta; Astma (svårt att andas, pip i bröstet, onormalt trött) .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg