fredag 25. desember 2015

Herpes i underlivet

Herpes i underlivet kommer av et virus som spres ved sex. Herpesviruset kan gi kviser og blemmer på kjønnsorganene, men du kan ha det uten symptomer. Genital herpes er en infeksjon i underlivet med herpes simplex virus (HSV).

Det skilles mellom to typer virus: HSV-og HSV-2. Dersom man får HSV-1-smitte gjennom spytt, får man munnherpes, type HSV-1. Herpes i underlivet kalles kjønnsherpes eller genital herpes.


Flere får herpes i underlivet av munnsår.

To av tre har herpesvirus ifølge Verdens helseorganisasjon. Herpesinfeksjon i underlivet skyldes herpes simplex virus type (HSV-1) eller type (HSV-2). HSV-er det viruset som oftest gir infeksjon på kjønnsorganene, . Tradisjonelt sier man at herpes hører hjemme i underlivet mens herpes hører hjemme rundt munnen, men dette stemmer ikke! Det er plagsomt de gangene man har utbrud men utover det kan herpes ses på som en forkjølelse for underlivet.


Som skrevet er det ikke alle som får utbrud . Her har vi samlet alt innhold om herpes for deg. Herpes genitalis - symptomer, smittemåter, diagnose og behandling. Munnsår er én ting, men å ha herpes nedentil er noe vi ikke snakker om.

Herpes i underlivet, eller genital herpes som det också heter, är en könssjukdom som kan ge små blåsor och sår på eller runt könsorganen. Informasjon om rsak og behandling av herpes i underlivet. Genital herpes er en seksuelt overførbar sykdom. Det første utbruddet kan være svært smertefullt for noen, mens andre merker ikke at de er smittet. Jeg har visst fått enten herpes, eller et kraftig utbrudd sopp i underlivet.


Herpes i underlivet (kjønnsherpes) er en av de vanligste seksuelt. Min partner har herpes, men jeg har aldri hatt noen symptomer så jeg er . Herpes i underlivet orsakas av ett virus och är mycket vanligt. De flesta som har herpes i underlivet får så lindriga symtom . GENITAL HERPES: Særlig kvinner får smerter nedentil ved kjønnsherpes.


Jeg har vært så heldig å bli smittet av min manns munnsår. Det jeg lurer på, er hvor smittsomt det er? Herpes i underlivet kan være ekstremt smertefullt.


Hvordan skal man klare å komme seg gjennom utbruddet? Herpes i underlivet er meget vanlig, en tredjedel av befolkningen er bærere av viruset uten å vite om det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg