torsdag 31. desember 2015

Søndagsåpent apotek østfold

Apotek Helsehuset Fredrikstad er vaktapotek i Østfold og åpent alle dager hele. Fredag: 08:- 19:00; Lørdag: 10:- 17:00; Søndag: 17:- 19:00 . Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid. Se hvilke apotek som har egen hudpleiesalong og tilbyr hudpleietjenester. Haldensere som MÅ på apoteket på søndag må reise til Fredrikstad. Apotek Helsehuset Fredrikstad er eneste vaktapotek i Østfold.


Torsdag: 08:- 19:Fredag: 08:- 19:Lørdag: 09:- 17:Søndag: 17:- 19:00 . Apotekhar masse lørdags og søndagsåpne apotek, noen timer hver av. Kikket ikke så nøye på alle, men det er de som har søndagsåpent i . I Apotek Helsehuset finner du, i tillegg til våre legemidler, et spennende selvvalg med. Apotek Helsehuset Fredrikstad er vaktapotek i Østfold og åpent alle dager hele året. Vi befinner oss i etg i Helsehuset vis-a-vis . Apotek Helsehuset Fredrikstad er eneste vakt-apotek i Østfold.


Apotek Helsehuset Fredrikstad er eneste vaktapotek i Østfold og holder til i 1. Døgnåpent Apotek - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Det lønner seg ikke økonomisk å ha søndagsåpne apotek i Sarpsborg. Fra nyttår må sarpingene ut av byen dersom de trenger medisiner på . Apotek butikker i Sarpsborg: Alle adresser og åpningstider for Apotek butikker i Sarpsborg. Moss kommune, Rådhuset, Kirkegata 1 Postboks 17 15MOSS. På Østfoldhallene finner du et bredt utvalg i klær og sko.


Søndag (21. desember) holder Østfoldhallen åpent fra 14. Hos Apotek Helsehuset, som er byens vaktapotek, er det normale .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg