mandag 14. desember 2015

Slutte med smokk 4 år

Send dem til nissebabyene du, det gjorde vi med snuppas smokker, hun var da år, gikk kjempefint. Hvorfor i ALL verden løper barn på år rundt med smukk. Helse › Tenner og tannhelseBufretLignendeBarn bør slutte med smokk før de er tre år, men det er ofte enklere sagt enn gjort.

Er det greit å slutte gradvis, eller må det skje brått? Den ene som var igjen beholdt vi helt til hun var år (!) og den gikk i stykker (ekkelt!). Når og hvordan skal du få barnet til å slutte med smokk, flaske, tutekopp,. Når er det egentlig på tide å slutte med smokk og hvordan gjøre dette.


Barnet begynte med smokken på grunn av sugebehovet. Syns ikke det er viktig å slutte helt, bare at han kan ha noen pauser, ikke har den når han skal. Når bør barn slutte med smokk og hvorfor? Hun blir år nå, og vi har begynt med at smokken skal kun være om natten. Har egentlig lyst til å slutte helt med smokken alt nå, hun er blitt år.


Jentene våre sluttet med smokk da de var henholdsvis og 1år. Dere kan starte smokkeavvenningen når barnet er to år. Sluttet med smokk da hun var år, da sto tennene plutselig rett ut, da var det nok smokk for henne. Men tennene var på plass igjen etter vel to .

Når barnet suger på smokken oppstår et undertrykk i svelget og. For at tenner og kjeve fortsetter å utvikle seg som de skal, er det på tide at barnet ditt slutter å bruke smokk. Begrens bruken av smokk: – Barn bør helst slutte med smokk i toårsalderen, og barn over tre-fire år bør ikke bruke smokk.


Lurer du på hvordan du skal få barnet ditt til å slutte med smokk. Hvert eneste år gir mange barn smokken sin til karpene på Akvariet. Overgangen uten smokk var derfor mer flytende, men innen hun var år og måneder så var smokken et tilbakelagt kapittel, og fiskene i . Uansett; si at den dagen må du slutte med smokken, fordi bare babyer, etc.


De første seks månedene kan det å bruke smokk gi babyen en rekke fordeler. Ulemper ved bruk av smokk; Råd ved bruk av smokk; Barn er forskjellige. Selv om barnet sovner lettere med en smokk i munnen, har det også lettere for å . Fram til han var måneder gammel ammet jeg ham nesten hver time hele døgnet, fordi. Misvær legger til at det beste selvsagt er å slutte med smokk når barnet ikke.


Når barnet er over ett år gammelt, er det foreldrene som . Her sluttet guttungen med smokk da han var 4. Gutten vår sluttet når han var i overkant av år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg