fredag 11. desember 2015

Hjelp mot forkjølelse

Etter at man har blitt smittet så går det 2-dager før sår hals, tretthet og eventuelt feber (-følelse) oppstår. Vi blir aldri helt immune mot forkjølelse fordi forkjølelsesvirusene endrer seg ofte. Heldigvis finnes det gode råd og produkter som kan hjelpe mot plagene.

LITE MAN KAN GJØRE: Det finnes ingen effektiv kur mot forkjølelser. Derfor fikk vi en allmennlege og en professor i virologi til å hjelpe oss å . For noen kan forkjølelse og den litt tyngre influensaen bli et alvorlig problem. Les også: Ginseng hjelper mot forkjølelse.

Lindrer sår hals, demper hoste og bekjemper bakterier. Forkjølelse får vi alle fra tid til annen. Da er det godt å vite at det finnes hjelp mot problemet. Kjenner du at en influensa er på vei, har sår hals eller er forkjølet, kan du forsøke disse rådene.


SUNN FORNUFT: Hvis immunsystemet er svekket grunnet stress, . Sukker bidrar til å hemme immunapparatet fordi det fører til svingninger i . Smil til livet Glede, optimisme, et positivt livssyn og avslappethet er effektive midler mot forkjølelse. Det blir langt vanskeligere for angripende og hosteskapende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg