onsdag 9. desember 2015

Linderud senter

Linderud Senter ble bygget i 196 og var Norges første bilbaserte kjøpesenter. Senteret ligger i Bjerke bydel i Oslo på sørsiden av Trondheimsveien, cirka 4 . Linderud Senter: På Bonial kan du finne alle tilbud fra Linderud Senter og åpningstidene for alle butikkene.

Linderud Senter har butikker, helse og velværeaktører. Linderud Senter har siden etableringen i 19opparbeidet seg en unik posisjon i et område av Oslo med høy befolkningstetthet. Du finner blomster til hverdag og fest i vår blomsterbutikk i OSLO, Mester Grønn Linderud Senter. Bestill på nett og få levert blomster på døren i OSLO eller hent .

Linderud Senteret ligger i Bjerke bydel, sentralt i Groruddalen, på sørsiden av Trondheimsveien, ca kilometer nord for Sinsenkrysset. Parkeringshuset og parkeringsplassen ved Linderud senter har AUTOPAY-parkering, dvs.

Man-Fre09:- 20:00Lør09:- 18:00Søn00:- 00:00 . Linderud senter er et kjøpesenter på Linderud i bydel Bjerke i Oslo. Senteret ligger på sørsiden av Trondheimsveien drøyt kilometer nord for Sinsenkrysset. Legg Linderud senter (på brua) til i favoritter. Adresse: Erich Mogensøns Vei (Linderud Senter - Parkering).


Velkommen til Linderud senter tannklinikk på Tannlege. Linderud senter tannklinikk holder til i Oslo, nærmere bestemt i Erich Mogensøns vei 3 Linderu . Søk etter din nærmeste Intersport-butikk. Finn informasjon, åpningstider, kart og kontaktinfo.


Les om andre pasienters erfaringer med Gynekologisk klinikk Linderud eller del dine egne. Les om andre pasienters erfaringer med Tannklinikken Linderud senter eller del dine egne. Linderud Senter Mitt lokale kjøpesenter, er et trivelig lite senter lett tilgjengelig med buss 3 eller T-bane til Linderud. Vi har lokaler i plan i Linderud Senter. Gå inn i senteret og følg skilter mot Helsetorget.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi holder til på plan i Helse - og Velvære delen av Linderud Senter som er det største i Groruddalen og er sammen med en rekke andre typer spesialister som . Vi er et moderne helse-, velvære-, fitness- og vitalitetsenter som tilbyr kiropraktikk, massasje, el-stimulasjon, tørrnål- terapi, thermoterapi i én og samme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg