tirsdag 22. desember 2015

Baby 4 mnd forkjølet

Små barn puster mest gjennom nesen, og derfor er det slitsomt for dem å bli forkjølet. En forkjølelse kan også utvikle seg til ørebetennelse, astma eller falsk . Side av - Forkjølet baby skrevet i Småtroll 0-år: Jeg har ei jente på. Her i huset har mini hatt i feber i tre dager (han er snart mnd) og . Forkjølet baby på mnd - Småtroll 0-år - Forum - Klikk. Forkjølelse hos baby mnd - Anonymforum - Forum - Klikk.


A260BufretForkjølelse er en av de vanligste sykdommene vi har.

Barn har ikke ferdig utviklet immunforsvar og blir lettere forkjølet enn voksne. Jenta vår på mnd ble forkjølet om fredagen. Da startet det med tett nese, og hun slet med å sove pga pusteproblemer.


Jenta mi på mnd har blitt forkjølet og har feber og en stygg hoste. Gir litt paracet (60mg) mot feberen, men er det noe jeg kan gjøre for henne . Det er vanlig med vondt i halsen og rennende nese, og forkjølelsen varer som regel mindre enn en uke. Men hva skal du gjøre hvis barnet blir forkjølet? Et dampbad hjemme kan hjelpe til med å løsne opp den tette nesen til babyen.


Vanligvis gir RS-virus bare lette symptomer som en forkjølelse. Jeg har en baby på uker, som har blitt forkjølet. Hun er veldig tett, og jeg forsøker å få slimet tynnere vha. Tips til forkjølet baby nr 4: Tett i nesa.


Er babyen helt tett i nesa, så kan du enten bruke saltvannsdråper eller en nesesuger, for å fjerne slim i nesen. Forkjølet barn - Les om forkjølelse hos barn på nettstedet SyktBarn. Lillebror her hadde RS da han var 5-mn det var ikke noe gøy.


Har en fire uker gammel baby som har vært forkjølet i litt over en uke,. Stakkars lille har sikkert blitt smittet av meg, for hun har blitt forkjølet,. Rhinox for baby 0-mnd er bra å bruke i nødstilfelller som hvis hun har . Det er veldig lurt å heve hodet når man har forkjølet baby, fordi om. Tett nese og forkjølelse skyldes virus som slår ut på nese og svelg. Visste du at at dette tas fra 3-ukers alder?


Forkjølelse skyldes en virusinfeksjon i nesen og halsen, og er en uskyldig,. Det tar 2-dager fra man er smittet til sykdommen bryter ut. Da er det enklere for babyen å puste gjennom nesen.


Lillegutt ble innlagt på sykehus med rs-hoste mnd gammel og vi hadde en knalltøff uke med pustestopp og mye medisinering. Tobo har vært forkjølet en håndfull ganger siden august.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg