onsdag 16. desember 2015

Utslett uten kløe hos barn

Utslettet klør veldig mye, og det er fare for infeksjon eller bakterier når barnet klør seg. Rengjør skånsomt uten å tørke ut eller irritere huden. Utslett: Blekrødt, finprikket utslett på kroppen, vanligvis uten kløe.

Kikhoste er en svært alvorlig sykdom hos spedbarn. Om det er et kløende utslett finnes det lindrende behandling. Her er en oversikt over noen av de vanligste utslettene som kan oppstå hos spedbarn og barn.


Utslett på grunn av allergi (urticaria) gir som regel kløe eller.

Nøtter og sitrusfrukter er vanlige, allergifremkallende matvarer hos barn. Man får et rødt, kløende utslett som flytter seg rundt på kroppen. Hei,Det er vanskelig å si hva dette kan være uten å ha inspisert utslettet. Råd på nett om vanlige sykdommer hos barn. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen.


Det er umulig å si hva utslettet kan skyldes uten å ha sett det. Det er viktig å finne ut om utslettet klør eller ei, og om barnet har feber. Hos noen barn blekner det og forsvinner allerede etter noen timer, hos . Sykdommen er svært vanlig og forekommer oftest hos barn i.

Den gir et typisk utslett uten samtidig feber eller påvirkning av allmenntilstanden. Da kan en merke symptomer som hodepine, feber, sår hals, kløe, hoste, . Kløende utslett som etter 1-dager utvikler seg til 2-mm store blemmer med klart innhold. Meget vanlig, men nokså ukjent sykdom som forekommer hos barn i alderen seks måneder til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg