mandag 21. desember 2015

Betennelse i overarm

Det høres ut som du har fått en senebetennelse på overarmen. SymptoSmerten sitter oftest i skulder og overarm. Senebetennelse, tendinopati, i skulderen er en irritasjon i en sene, vanligvis som følge av overbelastning.

Betennelsen er ikke forårsaket av bakterier eller virus, . Når man snakker om en betennelse er det viktig å skille mellom en infeksjon. Verk i overarmen rett nedenfor skulderen, noen ganger helt ned til underarm og . Bicipital tendinitt, også referert til som biceps senebetennelse, er irritasjon og betennelse i biceps.

Den biceps forbinder biceps muskelen til overarm og skulder. Bicipital senebetennelse er en betennelse i bicipital sene i armen. Denne tilstanden kan føre til smerter og tretthet i overarmen. Armen består av humerus (det store benet i overarmen), ulna, radius,.


Som musklene i overarmen for å være hyppigere om emnet, for det meste av smerter. Muskelsmerter gjennom tårer, stamme eller betennelse. Dette gir smerter og nedsatt bevegelighet i . Senebetennelse er ikke en vanlig betennelse, men en betennelsesreaksjon i en sene. Senebetennelse skyldes ikke bakterier eller virus, men er kroppens måte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg