mandag 7. desember 2015

Saltvann nese lage selv

Bedre for nesen, like effektivt som spray og enkelt med nesehorn. Du kan lage saltvannsløsning ved å ta én liter vann, koke dette opp, . Hjemmelaget saltvann til tett nese skrevet i Skravlesiden: Er det ok å bruke saltvann man lager selv til tett nese på babyer?

Bekjemp forkjølelsen så billig som mulig - Gjerrigknark. Skyll derfor jevnlig med saltvann for å unngå tett nese. Vinterstid legger jeg inn en neseskylling et par ganger i uken med saltvann jeg har laget selv. Du tror kanskje det er komplisert å lage sitt eget saltvann?


Derfor skal vannet du bruker til neseskylling, være litt salt og ha samme. Saltvann er bra for å rense nesen og vedlikeholde neseslimhinnens funksjon. Det skal hjelpe deg uansett om du er gravi har kontor-nese, . Man kan kjøpe saltvannsløsning på apoteket (gjerne Physiomer) eller lage saltvann selv og skylle med et nesehorn.


Er det noen som vet blandingsforholdet når man skal lage saltvann? Når jeg skyller nesen selv, med nesehorn fra yogaskolen, så bruker jeg . Jeg har selv et vedvarende problem med tette bihuler, og har prøved et utall forskjelige. Bruk neseskyller som fås kjøpt på apoteket.


Man kan lage tilnærmet fysiologisk saltvann ved å løse en strøken teskje koksalt i en halv liter kokt vann.

Kommersielle saltvann nese vasker er bra, men er dyrere enn å lage din egen. Selv om dette vil forhindre blod fra drypper ned foran ansiktet, vil dette ikke . Hvem ønsker å lide av å puste med en nese som er fylt opp? Sikker nok, ønsker ingen å oppleve dette selv bare i et minutt eller to. For å lindre tett nese, lage en hjemmelaget nesespray.


Bivirkninger av saltvann spray er minimal, selv om de kan forårsake svak svie og irritasjon. Saltvann i nesen mot forkjølelse er et gammelt og velkjent råd. Lages enkelt selv ved å løse toppet teskje (gr.) vanlig koksalt i liter kokende vann. Finfint å bruke til øre-, øye- og neseskylling (la det avkjøles først, da). Vanligvis lages de i keramikk, men plastikk- og metallutgaver finnes også.


Etter neseskylling er det forsatt litt saltvann igjen i nesen. Selv om denne utgaven av neseskylling kommer fra det indiske yogasystemet er teknikken også kjent . Saltvann finnes som spray, dråper og skylling og kan brukes så ofte man ønsker. Til små barn som ikke kan pusse nesen selv finnes det en nesesuger som gjør . Opprinnelig melding fra Mallory Jeg bruker dl lunka vann og blander det med strøken t-skje.


På en del apotek og i helsekostforretninger selges en neseskyller av plast. Ellers slutter jeg meg til nese-skylling med saltvann som man lager selv. For å lage fysiologisk saltvann må du tilsette gram salt til liter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg