fredag 18. desember 2015

Måling av blodsukker forsøk

I dette forsøket måler elevene sitt eget blodsukker ved hjelp av enkel apperatur. Forsøket er svært godt egnet til undervisning som omhandler fordøyelse- og . Hensikten med forsøket er å se hvordan inntak av ulike typer mat og.

I dette forsøket kan elevene måle sitt eget blodsukker ved hjelp av et . I dette forsøket måler elevene sitt eget blodsukker ved hjelp av enkel apparatur. Forsøket er svært godt egnet til undervisning som omhandler . Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.

Lokus er Aschehougs portal for digitale læremidler. Læremidlene på Lokus inneholder interaktive oppgaver og andre læringsressurser for elever, samt . En flot biologi rapport med gode oplysninger om hvodan kulhydrater pårvirker blodsukkeret i kroppen. Blodsukkeret er en angivelse av den mengde sukker som finnes i blodet til på et gitt tidspunkt og kalles også for . Kliniske forsøk – godkjenning av produkt. NIR for glukosemåling er tungt utforsket, men analysene er (ofte) middels.


Rapport fra forsøk som gikk ut på å måle gitterkonstanten til et gitter. Forsøk gjort utendørs for å finne Arbeid og Effekt til en person.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg