fredag 11. desember 2015

Laktoseintoleranse selvtest

Ved en laktoseintoleranse er det individuelt hvor mye laktose man kan tåle uten å få symptomer, og meieriprodukter . Mistenker du at du ikke tåler melk og har laktoseintoleranse? Laktoseintoleranse er den vanligste årsaken til at man reagerer på melk, og oppstår tidligst i 3-års-alderen.

Laktoseintoleranse er en svært underdiagnostisert tilstan som forekommer i. Kumelkeallergi er den vanligste allergien blant småbarn. Reaksjon på melk skyldes som regel melkeallergi eller laktoseintoleranse. Genetisk analyse av laktasegenet er en sensitiv test som enkelt kan.

Clearblue Digital Graviditetstest med ukeindikator gir dobbel bekreftelse av resultatet. Da kan det være tegn på at man lider av laktoseintoleranse eller en annen tarmsykdom - f. Det er en test som kan utføres på et vanlig legekontor. Slekt på begge sider med en del laktoseintoleranse.


Kan ikke skjønne hvorfor legen nekter deg å ta en slik test i og med at du er arvelig belastet. Avlang, fiolett pappeske med teksten Selvtest for kvinner. En annen test som nå tilbys over disk, undersøker anlegg for laktoseintoleranse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg