mandag 7. desember 2015

Solbriller baby 4 mnd

Lurer på om det kan være lurt å kjøpe solbriller til jenta vår. Hun skal jo ikke være i direkte sollys men lyset er jo så. Vi anbefaler solbriller med mørke linser og god sidebeskyttelse.

Solbriller til baby skrevet i Småtroll 0-år: Kjøper dere det? Lillemor er mnd nå og tenkte på om kanskje solbriller er lurt å ha nå i sommer. Bruker dere solbriller på mnd + gamle babyer?


BufretLignendeSolbriller for barn og baby.

Behagelige solbriller med maksimal beskyttelse. Skal jo til syden, så solbriller på minsta må vi ha. Har apotek, men ingen apotek Går det ann å få kjøpt over nettet, eller har de solbriller på . Jeg liker godt å gå i fjellet og vil gjerne ha hun med i bæretøy nå når det begynner å våres. Solskjerming til baby - Barn og familieinnlegg30.


Spedbarn og sol - Graviditet, spedbarn og babytideninnlegg5. Babyer under mnd skal ikke eksponeres for UV - stråler i det hele tatt. Det finnes solbriller til barn med regulerbart bånd som gjør at brillene sitter godt. Det er bra hvis det er sterk sol ute, men det beste er som sagt å passe på at .

Trygge solbriller for de minste som beskytter mot solens UV-stråler. Baby 0-mnd - Uknuselige solbriller thumbnail; størrelser i farger thumbnail .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg