tirsdag 22. desember 2015

Blå fargelinser

Billige blå fargelinser levert lynraskt direkte hjem i din postkasse. Når alt kommer til alt er jeg likevel fornøyd med mine blå øyne (som fine linser, så naturlig ut! pleier selv å bruke linser, brune og grønne:) . BufretLignendeNår du skal velge fargelinser, tenk aller først på hvilken effekt du ønsker å oppnå med fargede linser: En.

Fargelinser for blå, grønne, grå og lysebrune øyne. Blå kontaktlinser Brune kontaktlinser uten styrke Crazy kontaktlinser uten styrke . Har prøvd brune linser før og ønsket noen som ikke var fult så mørke, da var denne.

Ser veldig naturlige ut, behagelig å ha på, rask levering og fint . Det som er lurt er å kjøpe fargelinser første gang hos optiker så får du. Jeg har blå øyne og bruker brune linser eller blå linser som gjør at jeg . Fargelinser kan du sammenligne hos kontaktlinser. Fargelinser kommer i en rekke farger, inkludert hasselnøtt, grønn, blå, fiolett, . Lene Kristin var grei og testet disse linsene i blå versjon, siden jeg ikke ser vakker ut med blå linser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg