torsdag 10. desember 2015

Kronisk tett nese

Etter flere år med plager av tett nese, ofte hodepine og enkelte ganger klöe i øynene, oppsøkte jeg en allergilege for å finne ut om jeg har noen . Dette er grunnen til at denne tilstanden ses hyppig hos personer med kronisk betennelse i nese og bihuler og ved allergi i nesen. Kropp og helse - Kvinneguiden Forumforum.

Jeg har slitt med tett i nesa siden jeg har vært barn. Har vært til flere leger og til øre nese hals spesielist. Model Released - Woman with a cold using tissue in bed.


Jeg har slitt med allergi i mange år nå, noe som har ført til at den største plagen er tett nese.

Dette har da også ført til et veldig stort bruk av . Saltvann (for eksempel reseptfritt Otrimer) er ekstra godt for en tett nese. Det renser neseslimhinnen for uhumskheter og gjør sekretet mindre . I de siste to årene har jeg mer eller mindre vært plaget av konstant tett nese. Jeg har vært tidligere hos en øre-nese hals spes. Kronisk tett nese - Alternativ behandlinginnlegg22. Tett nese rette: tips til en kronisk tett nese; 1. En tett nese er alltid ekstremt frustrerende.


Din luktesans er alvorlig kompromittert av en kronisk tett nese og pust blir hindret av det.

Kronisk bihulebetennelse, kronisk sinusitt, innebærer at slimhinnene er skadet. Dette fører til kronisk sekresjon og plager med tett nese, mye . H1Nvaksinen :S har ikke tenkt over det en gag, men han sa at det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg