torsdag 17. desember 2015

Tørr hud kosthold

Mindre fuktighet i luften fører til at huden blir tørr, begynner å klø og generelt kjennes ubehagelig. SIDE2): Mange forbinder kanskje tørr hud med vinter og kalde temperaturer. Likevel kan dette også være et problem når det for eksempel blir .

Tørr hud kan også være et tegn på en mangelfull kost, særlig mangel på. Sørg for at ditt kosthold inneholder zink, som er av avgjørende betydning for hudens . Hudens forskjellige faser fra ungdomsårene med kviser, til vektøkning med. Hvis man plages av tørr hu fraråder Lønning å dusje for ofte. Et kosthold som er rikt på mat som inneholder C-vitaminer, linolsyre (fettsyre) og. Sjekk maten som funker mot tørr hu rynker og kviser.


Vitamin B – Får du for lite kan det gi plager som tørr, kløende hud. Spørsmål: Er det noe mat som hjelper mot tørr hud og atopisk eksem? Svar: Jeg hadde selv store problemer med tørr hud og eksem i hele . Er neglene dine tørre og sprekker eller fliser seg lett? Dette er et viktig mineral for hud og hår, og du vil se det på kroppen. Kosthold påvirker i stor grad alle deler av kroppen, også øyet, forklarer Hamelten til Kvinneguiden.


Symptomer på vitaminmangel kan være: Tørr hu mageproblemer,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg