tirsdag 22. desember 2015

Imacillin til katt

Indikasjoner:Behandling av følgende infeksjoner hos voksne og barn: Akutt bakteriell sinusitt. BufretLignendeDoseringsangivelser til hund og katt(valgt) DOSERING valgt. Aktiv substans, Hun Katt, Indikasjoner, kommentarer.

Vi har hatt antibiotikakur på gamlepus i et par uker og har tolv dager igjen av medisinen. Hun får Imacillin 1ml to ganger daglig ved å bruke . Dyrlegen ga dyret mitt feil medisininnlegg26. Katt har med seg smitte fra oppdretterinnlegg4.


Katteprat - Helse og atfer veterinær - Å gi tabletter. Pusen min er kvalm og kaster går på imacillin og har. Katteprat - Helse og atfer veterinær - Pusen min er. Katteprat - Pus blitt dårlig av antibiotika, hva skal jeg.


Skogkattringens Forum :: Les tråden - Få i katt medisinerskogkattforum. Tilbake til forsiden › SykdomBufretLignende31. Saken er nok at denne medisinen, imacillin antar jeg, ikke er kun til dyr. Stadig tilbakevendende Chlamydiainnlegg13.


BufretLignendeHar man en liten hund eller katt er det ofte lettere å ta dyret på fanget når man skal dryppe øyne. Gi gjerne ros og godbit eller en annen belønning når du er . Den fikk med resept på antibiotika (Imacillin mikstur) og fikk ifølge veterinæren en injeksjon med antibiotika (Synulox vet ) mens den var på klinikken. Katten vår har etter all sannsynlighet fått UVI. Hun har hatt det en gang før også, og nå sitter hun igjen og prøver å tisse av tida.


Vi har fått resept på antibiotika (Prednisolon) og kortison (Imacillin). Om katten er på bedringens vei, så spiller det ingen rolle om det forbedrer . Er det Vibramycin eller Imacillin du har fått? Er ofte lurt å bare gi litt og litt av gangen slik at katten slikker det i seg og svelger det selv, fremfor å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg