torsdag 10. desember 2015

Måle blodsukker hjemme

Måling av blodsukker er vanlig og ofte svært viktig hvis man har diabetes eller andre sykdommer som kan påvirke blodsukkeret. Når du lærer deg å måle blodsukkeret ditt kan du få bedre kontroll over egen sykdom, bedre regulering av . Ved å lære deg egenmåling av blodsukker kan du få bedre innsikt i.

Det er enkelt å måle blodsukker, men samtidig en hel del ting å passe på. Her gir vi deg noen tips: Vask og tørk hendene dine før blodsukkermålingen. Blodsukkeret er en angivelse av den mengde sukker som finnes i blodet til på et gitt tidspunkt og kalles også for . Hvis du har fået konstateret diabetes (sukkersyge), skal du jævnligt måle dit blodsukker ved hjælp af et blodsukkerapparat for at undersøge, om du er korrekt .

Den vanligste måten å måle glukoseverdiene sine på, er med et stikk i fingeren. En diabetiker er avhengig av å sjekke blodsukkeret sitt for å ha kontroll på glukoseverdiene sine. Contour Next blodsukkerapparat er spesielt tilpasset insulinbrukere for måling av blodsukkeret.


Har en følelse av at blodsukkere mitt er veldig svingende Har kjøpt meg blodsukker apparat på apoteket Når skal jeg måle det? Velkommen til den offisielle FreeStyle Libre hjemmesiden – med en revolusjonerende ny teknologi som gjør at dagene med rutinemessig blodsukkermåling ved .

Du er her: Forside Hjemmetest Blodsukkermåling. Teststrimler fra Accu-Chek Aviva er en nem måde at måle dit blodsukker på. Når man skal undersøke om en person har sukkersyke er måling av blodsukkeret det viktigste. Blodsukkeret kan i vore dage måles meget simpelt og hurtigt med diverse forskellige blodsukker-apparater.


Blodsukkeret kaldes også for blodglukose. Det å måle blodsukker er noe av det første dere vil lære her på sykehuset. Etter at dere kommer hjem må dere fortsette å mål blodsukker, men ikke så ofte.


Her er jordmor Eva Myhre Engen i ferd med å måle blodsukkeret hennes. De må vente i to timer likevel, og de får ikke gå hjem i ventetiden. Snart kan diabetikere måle blodsukkeret uten å stikke seg i fingeren. En blodsukkerapparat er et vigtigt redskab for diabetikere, når man vil holde øje med sit blodsukker og evt. Få apparater til måling af blodsukker leveret lige til døren.


Blodsukkermåling Diabetes (28); Blodsukkermåling Hjemmetest (34); Urinstix (1) . Hva kan årsaken være til at man ikke måler blodsukkeret som anbefalt? Det er vanskelig å måle seg når jeg ikke er hjemme; Jeg vil ikke at andre skal se; Jeg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg