torsdag 23. november 2017

Allergi tett nese

Hvis du er tett i nesen, kan det være et symptom på allergi. Tett nese medfører at du har problemer med å puste gjennom nesen. Rennende nese, tett nese, nysing og at det klør i nesen og øynene er vanlige symptomer ved allergi mot pollen eller pelsdyr.

Hvis du hver vår opplever å få kløende øyne, blir tett i nesen, får blank rennende snue og stadige nyseanfall, er du sannsynligvis allergisk mot pollen. Rhinitt kan oppstå som følge av virus, bakterier, irritasjoner og allergi, av og til på. Men går du lenge med tett nese, nese som renner eller smerter i eller rundt . Symptomene skyldes en allergisk betennelse i nesen og øynene.

Rennende nese (klart, tyntflytende snørr, nesten som vann); Tett nese. Helårs allergisk rhinitt og høysnue (pollenallergi) har et likeartet sykdomsbilde, med nysing, kløe, snue, tett nese og tegn på konjunktivit. Når nesen renner og øynene klør, er det om å gjøre å komme raskt i gang med. Jeg bare lurte på er det andre allergikere som sliter med tett nese nå for tiden,for det gjør jeg. Tett nese kan du for eksempel ha enten du er allergisk på grunn av.


Jeg blir snart sprø av å være så tett i nesa. Nasalstenose med oral respirasjon, nedsatt luktesans, snorking, nasal stemme og hodepine. I tillegg til forkjølelse, er allergi en vanlig årsak til tett nese. Andre årsaker til tett nese kan være forstørrede falske mandler hos små barn, nesepolypper, .

Tett nese, bomull i hodet, rennende øyne? Er du sikker på at du er forkjølet, eller kan det være høstens allergi du nyser for? Våkner du av tett nese, kløe og hosteanfall? Ved ny kontakt med det samme allergenet frigjøres histamin som forårsaker symptomer som kløe, tett nese, hoste og pustebesvær. Nesepolypper er små gråbleke, druelignende utvekster i nesehulen.


Man snakker om to typer av nesepolypper: Allergiske nesepolypper og smittsomme nesepolypper. Den vil reagere med å hovne opp og du blir tett i nesa. Hvis du begynner å nyse og får tett nese eller irriterte øyne, har du. En allergi er en overreaksjon fra kroppens immunforsvar mot noe som egentlig er ufarlig . Dette forsterker tetthet og renning i forbindelse med allergi, ifølge Bo. Tett nese, snørr og serienysing er typiske symptomer på pollenallergi.


Har tidligere skrevet her og fått svar om allergi. Har nå vært hos legen min og tatt blodprøve for og påvise allergi blodprøvene var helt fine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg