tirsdag 14. november 2017

Dukoral vaksine

Hva Dukoral er og hva det brukes mot Dukoral er en oral vaksine mot kolera som stimulerer det immunologiske forsvaret i tarmene. Vaksinen (Dukoral) anbefales imidlertid ved nedsatt produksjon av magesyre, for eksempel ved bruk av syreregulerende midler. Vaksinen Dukoral tas via munnen og skal drikkes.


Vaksinen stimulerer immunforsvaret i tarmene og gir beskyttelse mot diaré forårsaket av . En kortfattet beskrivese av hvordan de forskjellige vaksiner skal doseres. Personer med forventet lav respons på vaksinen. Jeg liker best vaksiner som skal settes som sprøyte, ellers er det overhengende fare for at noen gjør noe galt.

Dukoral er en vaksine mot kolera og turistdiaré (sistnevnte også kjent som Montezumas hevn). Den er en drikkevaksine som drikkes blandet med vann og en . Dukoral suspensjon og brusegranulat til mikstur, suspensjon. Dukoral er en drikkevaksine som beskytter mot mot kolera og diaré forårsaket av toksinproduserende E. Dukoral er i Felleskatalogen bare omtalt som en kolera-vaksine.


Men Dukoral kan også gi litt redusert risiko for diaré. I påvente av resultatene av GOS-studien er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg