onsdag 8. november 2017

Tigerbalsam rød

Det er en viss forskjell mellom Tigerbalsam Vit, Rød eller Soft i sammensetting, men ingen merkbar forskjell i effekt. Tigerbalsam (oppr. burmesisk Ban Kim Ewe) er en salve som kommer fra Orientens doktorkunst. Tigerbalsam finnes i en rød og en hvit utgave.

Cajuput Oil, inneholder også Cinnamon Oil, Dementholised Mint Oil, Yellow Soft . Køb Tiger Balsam Rød g i Matas Webshop Gør godt, hvor du er øm! Ekstra stærk formular som virker effektivt og hurtigt ved akut ømhed i muskler og led samt . Kjøp Tigerbalsam Hvit 19g hos Vitusapotek.

Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Bruksområder: Trøtte verkende muskler, leddsmerter, insektsbitt, . To see more from Tiger Balsam Norge on Facebook, or create an account. Er det mulig å få tak i rød Tiger Balsam i Norge - eller må man hamstre med fra Sverige.


Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Velkommen til den offisielle Facebook siden for Tiger Balsam. Tiger Balsam Rød 19g med ekstra styrke til lindring af muskelsmerter og generel ømhed. Tigerbalsam rød indeholder planteingredienser mod ømme muskler . Tiger Balsam har en direkte karutvidende effekt på huden slik at blodsirkulasjonen øker i det behandlede området. Tiger Balsam brukes av idrettsutøvere og . Ekstra stærk formular som virker effektivt og hurtigt ved akut ømhed i muskler og led samt anspændt muskulatur.


Den vanligste bruken er på ømme muskler og forstuvninger. Hovedingredienser (opptil ) er aromastoffer som . Tigerbalsam er digg det, hvis man trenger det. Har testet både gul og rød tigerbalsam på diverse steder og det svir ikke så jævlig . Tigerbalsam fungerer til en viss gra så det kan være smart å bruke to.


Den røde blir orange på huden, og farger litt av, så mulig den hvite passer bedre siden . Langt de fleste kender den lille dåse med den store effekt, men er du helt klar over alle de ting den kan bruges til?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg