tirsdag 14. november 2017

Søndagsåpent vestkanten

Noen butikker og virksomheter har åpningstider som avviker fra senterets . Vestkanten Storsenter er et kjøpesenter og bydelssenter med badelan ishall, curling, kultursal, bowling og bibliotek. Hos oss finner du det meste du trenger til din daglige handel og er det noe du savner, gjør vi vårt beste for å skaffe det.

Vestkanten, Loddefjor Hordalan Norway. Dagligvarebutikk på Vestkanten senter i Loddefjord som er åpen. Se åpningstider, telefonnummer og mer informasjon Åpningstider og mer . Aktuelle tilbu telefonnummer og åpningstider for Coop Obs butikk i LODDEFJORDVEIEN 2. VESTKANTEN: Søndag og desember kl 14-uke åpent kl 10-22. Velkommen til søndagsåpent på Vestkanten kl.


Vi ønsker deg en fin Santa Lucia dag og en fin julehandel #vestkanten #storsenter #søndagsåpent . Sentrene i sentrum, som Galleriet, Xhibition, Sundt og Kløverhuset, holder også søndagsåpent fremover. Title: Kjekt å vite u 4 Author: Vestkanten Storsenter, Name: kjekta__vite_u4 Length: pages,. Bergen Offentlige Biblioteks publikumstjeneste på internett. Innholdet omhandler materiale i BoBs samlinger og er utviklet av bibliotekets . Vestkanten, 58Bergen Telefon: 70. Vestkanten har 1butikker, badelan bowlinghall, curling- og ishall.


Velkommen til en koselig julehandel på Vestkanten #søndagsåpent . Loddefjordveien 51Loddefjord (Hordaland).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg