torsdag 9. november 2017

Når er det minst sjanse for å bli gravid

Når du har et ubeskyttet samleie i tiden rundt eggløsning er det generelt omtrent sjanse for å bli gravid. Det er minst sjanse for å bli gravid dersom en jente har samleie når hun har mensen. Men jeg vil ikke anbefale noen å ha samleie uten prevensjon, da det til en .

Det er mulig å bli gravid etter å ha hatt ubeskyttet sex i første fruktbare fase, men. Et normalt fruktbart par har omtrent en femtedels sjanse for å bli gravide hver . Det er bare sjangse på å bli gravid når man har samleie på. Når er det størst sjanse for å bli gravid?

Du er mest sannsynlig å bli gravid hvis du har sex en eller to dager før eggløsning. Når det er størst sjanse for å bli gravid:. Man blir kun gravid når egg og saedcelle møtes. Det er veldig, veldig lite sannsynlig at du blir gravid når du har samleie uten.


Vi håper våre tips kan øke sjansen for å bli gravid. Når egget er klart for treffe en sædcelle, løsner det fra eggstokken og fanges. Dersom kvinnen er under år, har regelmessig menstruasjon og frisk er det anbefalt at dere forsøker minst . Hvis du har ubeskyttet samleie og ikke vil bli gravi må du velge en.


Hvis du ikke vet når neste ventet menstruasjon er, anbefaler vi at du venter i minst 19 . Så lenge det er en sjanse for å bli gravid spiller det ingen rolle hvor. Dette må da være den minst hyggelige og minst virkningsfulle form for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg