torsdag 30. november 2017

Tran baby hvor mye

Mengden avhenger av om babyen får morsmelk, morsmelkerstating eller begge deler: Mor ammer . Av denne grunn skal baby fra fire ukers alder gis tran eller. D-vitamin i form av D-vitamin dråper, særlig hvis barnet gulper mye.

Velger du å gi D-vitamin som tran, er det lurt å venne barna til det fra de er små. Står på flasken at de skal gradvis gå opp til ml, men ser på den sprøyten jeg kjøpte på apoteket og ml ser så mye ut? BufretLignendeOm oss: EasyTran er et norsk hjelpemiddel for å få i barna tran, hostesaft og flytende.


Og gleder oss som bare det til å få en ekte baby på pakningen vår.

Ikke gi både tran og annet vitamintilskudd samtidig. Dette kan føre til at barnet får for mye vitamin noe som over tid kan være svært uheldig. Vi anbefales å starte med tran eller d-dråper fra ukers alder for å sikre. Jeg skal nå anskaffe EasyTran sprøyte i håp om at den er bedre å gi med enn plastsprøyte.


BufretHvor lenge kan en tranflaske være åpnet før den begynner å bli gammel? Hva er forskjellen mellom vanlig Möller's Tran og Möller's Omega-flytende? Norske myndigheter anbefaler alle å ta tran eller vitamin D i dråpeform daglig fra ukers alder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg