onsdag 22. november 2017

Rozex gel eller krem

Det er mulig å kun ha en subtype, eller kombinasjoner av flere samtidig:. Både Rozex gel og Rozex krem inneholder metronidazol som reduserer . Behandling som kan være aktuell for noen er laser eller annen lysbasert.

Mest brukt er Rozex-gel (metronidazol) eller Finacea-gel (azelainsyre). Protopic (tacrolimus) er en ny krem som kan ha noe effekt, men dens plass i . Har lest meg nesten blind på det meste om Rosacea og begynner å lure på om det er det jeg har eller ikke. Sist fikk jeg rozex gel kremen men den hjelper ikke, og antibiotika tåler jeg ikke så er det rosacea .

En rekke faktorer kan utløse eller forverre tilstanden ved å øke blodstrømmen til. Behandling er med kremer som Rozex og Finacea, Tetracycliner eller laserbehandling. Mest brukt er Rozex-gel (Metronidazol) eller Finacea-gel (Azelainsyre). Protopic (Tacrolimus) er en krem som kan ha noe effekt, men dens plass i . Skinoren krem og Finacea krem eller gel er andre kremer som i hovedsak virker på. Rozex skal du ikke bruke hvis du er eller kan komme til å bli gravid.


Alternativt kan lokalbehandling med Finacea krem, Rozex gel, eller det nye. Om huden blir irritert, kan du enten benytte Rozex-gel sjeldnere eller ta et midlertidig opphold i behandlingen. Ta kontakt med lege ved kraftig hudirritasjon.

Hudormer eller svarte prikker forekommer ikke. Rozex (metronidazol) finnes både som krem og gel. Hvis irritasjon oppstår, bør pasienten rådes til å redusere eller stoppe behandlingen helt eller.


Gel g og krem g er unntatt fra reseptplikt. Hvis hudirritasjon oppstår, bør du enten bruke Rozex krem sjeldnere eller gjøre ett opphold i behandlingen. Kontakt lege hvis sterk irritasjon opptrer.


Hvis irritasjon oppstår, bør pasienten rådes til å redusere eller stoppe behandlingen helt. Rozex (metronidazol) er en aktuell krem ​​eller gel brukes til å behandle lesjoner forårsaket av rosacea, en hud . Jeg fikk resept på en gele som heter Rozex. Eller sier du fra på jobb at du har tatt laserbehandling. Hvis hudirritasjon oppstår, bør du enten bruke Rozex gel sjeldnere eller gjøre ett opphold i behandlingen.


Det finst ei rekke faktorar som kan utløyse eller forverre tilstanden. At last I found a 'very nice' dermatologist who gave me the confidence to retry Rozex but in the cream form.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg