torsdag 16. november 2017

Kjerringråd feber barn

Trenger du kjerringrå tips og hjelp om feber, forkjølelse, svette om natta,. Holder barnet ditt på å få tenner og har tannkløe? Har fått feber igjen, og skal på jobb i helgen.


Er det noen andre løsninger enn paracet som kan dempe det litt? Barn får lettere feber enn voksne fordi de har en mer umoden temperaturregulering. Når et barn har feber, betyr det generelle inntrykket av . Jeg er rådløs - er dagen med høy feber nå.

Passe på at barnet ikke skader seg - krampene kan ikke stoppes, men må få gå over av seg . Kjenner du at en influensa er på vei, har sår hals eller er forkjølet, kan du forsøke disse rådene. Noen blir skikkelig syke av å ha feber og får ikke seg nok drikke etc. Feber er et symptom på sykdom og skal helst gå sin gang, men ikke for en hver pris. Feber hos små barn; Hvordan bør feberen måles?


Gode råd ved feber; Febernedsettende medisin; Når bør du kontakte lege? Dersom barnet har feber, virker dette også febernedsettende. Ifølge Helsebiblioteket kan også gamle kjerringråd lindre.


Feber er kroppstemperatur på 30º C eller mer målt i en- detarmen. Barn får lettere feber enn voksne, og de får ofte høyere feber. Råd på nett om vanlige sykdommer hos barn. Typiske symptomer er hoste, feber, moderat pustebesvær, nedsatt almenntilstand og smerter i brystet. Barn og eldre kan ha andre symptomer enn voksne.


Naturlig nok har folk prøvd det meste – urtemedisin og kjerringrå overtro og. For dem som sverger til rene urter, er mjødurt et febersenkende alternativ, tipser Hjelmstad. Dette er vanskelig, spesielt når man har syke barn. Feber vil si at kroppstemperaturen, har steget til over 3ºC. Det måtte da finnes et eller annet kjerringråd der ute?


Med tanke på at vi har hele fire hostebarn og aldri har visst vår arme rå så traff dette spikeren på. Feber er et viktig ledd i kroppens forsvar mot infeksjoner. Du bør hele tiden sørge fornbsp;barnet få i segnbs. Den opptrer da ofte sammen med feber og brekninger. Litt i tvil, elste datteren min er ganske sår i halsen.


Dersom barnet i tillegg til den kraftige hosten er i svært dårlig form, har feber som varer i flere dager og rask pust, kan dette skyldes lungebe​tennelse​.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg