torsdag 9. november 2017

Dette skjer når du slutter å røyke

Det vil alltid gi en positiv helseeffekt for både deg og de rundt deg, at du stumper røyken. Dette skjer med kroppen når du slutter å røyke. Du merker positive effekter allerede etter ett til to døgn.

Hvis du er en av dem som tenker at det å slutte å røyke ikke egentlig bedrer helsen din så mye. Dette skjer med kroppen når du slutter å røyke . Når du slutter å røyke, virker det akutt positivt på hjerte og kar. Fordelene ved å minske kreftrisiko kommer litt senere, oppsummerer .

De fleste vet at det å slutte å røyke i det lange løp reduserer risikoen. De første effektene av røykeslutten kommer allerede minutter etter at du stumper siste røyk. Kroppen arbeider da på spreng for å reparere . VG Nett) Hva skjer når du stumper røyken?


Her får du listen over de vanligste bivirkningene røykere opplever når de slutter for godt. At det er helseskadelig å røyke, er vel alle klar over. Sett en dato, helst en vanlig hverdag, for når du skal slutte å røyke.


Trykk på bildet og finn ut mer om hva som skjer i kroppen ​når du kutter røyken. Det er lettere å legge på seg når du slutter å røyke.

Det skyldes delvis at forbrenningen går saktere, men også at mange har en tendens til å småspise mer når .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg