tirsdag 7. november 2017

Medisin mot diare

Ved matforgiftning får man ofte magesmerter og oppkast i tillegg til diaré. Langvarig diaré og løs mage (2-uker) kan også skyldes allergi, kronisk betennelsessykdom i tarmen, irritabel tarm. Illustrasjonsbilde: bestille medisiner på nett .

Akutt diaré skyldes som regel at du har fått i deg bakterier, virus eller parasitter som kroppen reagerer på. Her finner du produkter som virker stoppende. Det er lite hyggelig å få ødelagt ferien på grunn av diaré, så her finner du noen enkle.

Stoppende midler: Ved akutt diaré anbefales stoppende midler med loperamid. Antibiotika hjelper ikke mot virus, og det er derfor galt å gi antibiotika til alle med diaré. Det kan føre til at bakteriene blir resistente dvs. Væsketap og dehydrering er det farligste ved diaré og kan i verste fall være dødelig. Svært kraftig diaré kan nedsette effekten av visse medisiner – et typisk . Turistdiaré er en samlebetegnelse på alle former for akutt diaré som oppstår i. Aktivt kull har ikke dokumentert effekt mot diaré, og kan også gjøre at man ikke . Trenger du kjerringrå tips og hjelp om diare, diaré, oppkast, dårlig mage, omgangsyke eller.


Visste du at potetmel kan brukes som medisin mot dårlig mage?

Ytterst få er så heldige at de klarer å styre unna alt som kan kalles magetrøbbel ved lengre reiser. Men med en porsjon folkevett og noen enkle . Når du har diaré trenger du enda mer drikke enn ellers, fordi så lite av det. Utviklingen innen medisin går raskt, og informasjonen kan derfor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg