mandag 20. november 2017

Små røde prikker på kroppen voksen

Røde hunder: Et lyserødt, småflekket utslett starter som regel i ansiktet og. Hos voksne personer kan utslettet skyldes en infeksjon eller hudsykdom. De begynte som to små prikker som ikke var noe ubehagelig, men nå har de .

Rosacea er en hudtilstand som rammer voksne fra og med. Petekkier er blødninger under huden som gir små røde utslag og oftest er helt ufarlige. Det er ikke alltid du kjenner symptomene ettersom kroppen kan tilpasse seg . Røde prikker i på kroppen Bakgrunn: Jeg har det siste året vært småsyk,.

Barn og unge voksne får gjerne dette og det er ikke helt sjeldent, . De aller fleste har faktisk dette på kroppen. Små røde eller lilla prikker i huden er ofte cherry angiomer, også kjent som kirsebærflekker. Hos små barn med utslett bør man ha lav terskel for å kontakte lege.


Hos voksne kan utslett med herpesvirus, såkalt helvetesild (herpes zoster) gi. Våknet opp i dag med utslett over hele kroppen. Med riktig behandling kan du bli kvitt utslett og eksem på kroppen og i. Huden får da enten små prikker, blir rød og irritert eller så opplever . Det kan være en rekke årsaker til at voksne får utslett med feber.

Utslettet ved denne sykdommen er derfor små blødninger i huden. Røde flekker kan vises hvor som helst på kroppen. Mens det er naturlig å anta som ufarlig, er det best å få dem sjekket, selv om dannet i voksen alder.


Pyogenic granulomer Disse små røde flekker på huden resulterer i dannelsen av . Jeg har de siste to ukene fått røde prikker på kroppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg